Doe mee met een enquete over de positieve en negatieve kanten van ADHD/ADD, dyslexie en dyscalculie

De vereniging Impuls & Woortblind en het Radboud-UMC hebben samen een enquête opgesteld. Het doel van de enquête is in kaart brengen wat de leden van Impuls & Woortblind positieve en negatieve kanten vinden van ADHD/ADD, dyslexie en dyscalculie. Ook willen zij weten welke aspecten of eigenschappen van ADHD/ADD er volgens de leden het meest belangrijk zijn om te verbeteren of veranderen bij een behandeling, coaching of medicatie. We vragen dit specifiek voor ADHD/ADD, omdat behandeling met medicijnen hierbij een grotere rol speelt dan bij dyslexie en/of dyscalculie. Al deze inzichten zullen hen helpen bij het formuleren van toekomstig onderzoek.  

Doe alsjeblieft mee! Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten en helpt hopelijk andere mensen in de toekomst. Vergeet vooral ook het conceptueel denken niet!

De antwoorden worden anoniem verwerkt (je hoeft nergens je naam in te vullen). Over een tijdje wordt een artikel geplaatst in het magazine van Impuls & Woortblind met daarin de resultaten van deze enquête. Daarnaast worden de resultaten van de enquête gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe onderzoeksvragen en richtingen. 

Heb je nu 10 minuten de tijd? Klik dan link: https://nl.surveymonkey.com/r/8DVKBQB

Maak hem wel aub in één keer af. Je kunt niet tussentijds stoppen en later verder gaan met de enquête.

« terug naar overzicht