Vergoedingen UWV

Heeft u een uitkering van het UWV? Dan kunt u proberen een training of coachtraject via het UWV vergoed te krijgen. Het UWV heeft geen direct contract meer met Dynamika omdat we geen arbeidsbemiddeling doen, maar externe reïntegratebedrijven kunnen onze diensten wel inkopen. Misschien wordt u zelfs begeleid door een reïntegratiebedrijf en kunt u met hen overleggen om een deel van uw begeleiding bij ons te volgen.

  • Eventueel kunnen wij daartoe een offerte uitbrengen die u mee kunt nemen naar uw contactpersoon of leidinggevende;

  • Daarmee is de vergoeding overigens niet gegarandeerd, maar is de mogelijkheid daartoe wel aanwezig.

Waar?

Dynamika-in-Nederland-2019-z-BelgieDynamika heeft een aantal coaches/trainers opgeleid die in heel Nederland werken. U kunt dus op een redelijke afstand bij u in de buurt een dergelijke training of coachtraject volgen. Dat kan in:

U kunt ieder van hen benaderen voor informatie en het maken van afspraken. Het opmaken van de offerte en betalen van facturen geschiedt via Dynamika in Amsterdam.

Bron van misverstanden

Mensen die anders denken dan de meeste van hun collega's, hebben over het algemeen meer conflicten met hun collega's, worden vaker ontslagen en krijgen vaker te maken met misverstanden in de communicatie. Deze pagina vertelt daar meer over.

Die pagina kun je ook aan je leidinggevende of contactpersoon van het UWV laten lezen. Je kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Je kunt een offerte aanvragen waarin we precies vertellen wat een training of coachtraject inhoudt en welke resultaten je daar van kan verwachten. Dit geeft je contactpersoon of leidinggevende een goed idee van de te verwachtten resultaten en de kosten van het traject.
Offerte aanvragen